ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ D.A. TRAVEL

Από το 1948 ως KOSMOS Travel and Tourism

ΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ, 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

PREV
NEXT

Στο διάστημα των 50 χρόνων λειτουργίας της, η εταιρεία μας αναπτύχθηκε και επέκτεινε τη δραστηριότητά της, προκειμένου να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 1948, με την επωνυμία KOSMOS Travel and Tourism και διακρίθηκε για το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών, την ποιότητα και την αξιοπιστία του. Ήταν από τα πρώτα ταξιδιωτικά πρακτορεία στην Ελλάδα, που εγκρίθηκαν από την I.A.T.A..
Στο διάστημα των 50 χρόνων λειτουργίας της, η εταιρεία μας αναπτύχθηκε και επέκτεινε τη δραστηριότητά της, προκειμένου να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς, διατηρώντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας που μας έκανε γνωστούς. Σήμερα, με την επωνυμία D.A. TRAVEL, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό υπηρεσιών, θέλοντας να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των Πελατών μας. Συγκεκριμένα, ειδικευόμαστε σε Επαγγελματικά Ταξίδια, Διακίνηση Πληρωμάτων, Personalized Exclusive Vacations, Κρατήσεις Ξενοδοχείων, Πακέτα Εκδρομών καιΤαξίδια Κινήτρων.

Επαγγελματικά Ταξίδια

Πακέτα Εκδρομών

Ταξίδια Κινήτρων

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Πάνω από 50 χρόνια δίπλα σας, σε κάθε σας ανάγκη, ο αξιόπιστος συνεργάτης σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

ΠΛΗΘΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας θα καλύψουν απόλυτα κάθε σας απαίτηση. Απλά ρωτήστε μας!

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ, 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Στις μέρες μας, όπου οι ανάγκες για άμεσες λύσεις και επικοινωνία είναι αυξημένες, το D.A. TRAVEL προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διακίνησης πληρωμάτων κάθε μέρα, όλο το χρόνο σε ναυτιλιακές εταιρείες, ανταποκρινόμενο στα απαιτητικά χρονοδιαγράμματα και στον οικονομικό προγραμματισμό της κάθε εταιρείας.

 

Ακολουθήστε μας!

We love to share new stuff!

Watch our videos!

Follow our tweets!

We pin only the good stuff!

Ένα σημαντικό κομμάτι της υπηρεσίας αυτής αποτελεί ο συντονισμός όλων των απαραίτητων ενεργειών που χρειάζονται για την έκδοση σχετικών εγγράφων (σε όλο τον κόσμο) και ειδικά όσον αφορά σε διαβατήρια και βίζες. Το D.A. TRAVEL μπορεί να αναλάβει όλη τη διαδικασία τακτοποίησης των εγγράφων αυτών στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα, ώστε να εξασφαλίσει τη μετακίνηση ναυτικών προς οποιοδήποτε προορισμό χωρίς προβλήματα. Είμαστε διαρκώς ενήμεροι για τις πτήσεις των ναυτικών, ώστε να μπορούμε πάντα να εξασφαλίζουμε τις καλύτερες συνδέσεις στην καλύτερη τιμή.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη υπηρεσία εκσυγχρονίζεται συνεχώς, ακολουθώντας τους διεθνείς ισχύοντες κανονισμούς και τις νέες απαιτήσεις, έχοντας πάντα ως στόχο την παροχή των ταχύτερων και πιο οικονομικών υπηρεσιών στους Πελάτες μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ

Στο D.A. TRAVEL γνωρίζουμε ότι ο σύγχρονος επιχειρηματίας θέλει να ταξιδεύει γρήγορα και οικονομικά, ώστε να μπορέσει να εκτελέσει την αποστολή του αποτελεσματικά και παραγωγικά. Γνωρίζοντας το πλήθος των απαιτήσεων, στις οποίες θα πρέπει να αντεπεξέλθει ο επιχειρηματίας, κατανοούμε ότι προκειμένου να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο ταξίδι του, η άνεση, η ποιότητα και η οικονομία είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες.

Μετά από μια σύντομη συζήτηση σχετικά με τις ανάγκες του, οργανώνουμε ένα πλήρες πρόγραμμα μετακίνησης (εισιτήρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μεταφορά υλικού) και προτείνουμε μέρη διαμονής, που ταιριάζουν στο προφίλ του. Οι Πελάτες μας έχουν πρόσβαση στις καλύτερες αεροπορικές συνδέσεις, με τις πιο οικονομικές τιμές και σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, που ικανοποιούν τις ανάγκες του επαγγελματία. Δεδομένου ότι οι απαιτήσεις στον επιχειρηματικό κόσμο είναι ήδη αυξημένες, στόχος μας είναι να απαλλάξουμε τους Πελάτες μας από ένα πρόσθετο βάρος και να του εξασφαλίσουμε ένα άνετο και αποδοτικό ταξίδι.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
V.I.P.

Όταν αναλαμβάνουμε την οργάνωση ενός ταξιδιού VIP, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει η ανάγκη για υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, πέραν των βασικών παροχών.

Στο D.A. Travel, προσφέρουμε τη δυνατότητα μετακίνησης από και προς το αεροδρόμιο με συνοδό και λιμουζίνα, καθώς επίσης και διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης. Το έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες ενός πολυτελούς ταξιδιού. Κάθε επιθυμία των VIP προσκεκλημένων σας θα ικανοποιηθεί με το παραπάνω και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το σέρβις θα ξεπεράσει τις προσδοκίες τους.

Το D.A. TRAVEL συνεργάζεται με πολλά υπερπολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των υψηλών προσκεκλημένων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φιλλελήνων 19, 105 57 - Αθήνα
Ελλάδα

Τηλ: +30 210 3233 000
Φαξ: 
+30 210 3232 555

Email: crew@datravel.gr
Web:   www.datravel.gr

D.A. TRAVEL ΕΠΕ

Διεύθυνση: Φιλελλήνων 19,
Αθήνα 105 57

Τηλ: +30 210 3233 000
Φαξ: +30 210 3232 555

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Συπμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Για να σας ενημερώνουμε για όλα τα νέα και τις προσφορές μας.

TOP